Videos liposomal VitamineC

Videos

Hieronder vindt u enkele video-opnames, waarin artsen de krachtige werking bevestigen van hoge doses vitamine C:

Loading the player...
NBC News intervieuwt een kankerpatiënt, die genezen is van zijn kanker. Dr.Scott Greenberg doet verslag van zijn eigen patiënt met borstkanker.
Loading the player...
Dr.Coldwell is beroemd geworden vanwege zijn succes in kankertherapie. In dit intervieuw voor een televisiestation geeft hij antwoord op enkele vragen.
Loading the player...
In dit intervieuw vertelt Dr.Murray Susser over zijn ervaringen.
Loading the player...
Dit is het tragische verhaal van een boer in Nieuw-Zeeland, die eerst als diagnose varkensgriep te horen kreeg en later bloedkanker. Hij lag in een coma in een ziekenhuis in Nieuw-Zeeland. De artsen hadden hem al opgegeven en wilden hem laten sterven door de apparatuur, die hem in leven hield, uit te zetten. De familie van de verdoemde boer was daar echter falikant tegen en slaagde erin om hem, ondanks de tegenwerking van het medische team, hoge doses vitamine C te laten toedienen, waardoor hij het overleefde, nu nog in goede gezondheid verkeert en weer terug is bij zijn familie. Sindsdien erkent de regering van Nieuw-Zeeland hoge dosis vitamine C als therapie en staat toe dat deze gebruikt wordt.
Loading the player...
Andrew W.Saul (PhD) legt uit hoe hoge doses vitamine C werken als chemotherapie, maar dan zonder de goede cellen aan te vallen en zonder de negatieve bijwerkingen.
Loading the player...
WHYY News doet verslag van vitamine C als kankertherapie en een intervieuw met Ellen Hall, een moeder die vroeger borstkanker had.
Loading the player...
In deze video zien we patiënten, die lijden aan ernstige ziektes, een infuus krijgen met hoge dosis vitamine C. Enkelen van hen geven informatie over hoe zij de effecten voelen.
Loading the player...
Prof. William Jacobs Jr. legt in deze video uit dat vitamine C tuberculosebacteria kan doden, die resistent zijn geworden voor de medicijnen die gebruikt worden om tuberculose te behandelen.