Werking en dosering liposomal vitamineC
Bottle Aurora of liposomal vitamin C

Werking en dosering van liposomal vitamine C

Wat is het effect van liposomal vitamine C?

  • Vitamine C is een zeer sterke antioxidant. Veel ziektes worden veroorzaakt door oxidatieve stress, die vitamine C kan verlichten door de aanwezige vrije radicalen te neutraliseren.
  • Vitamine C heeft een antitoxisch effect bij allerlei soorten van vergiftiging, maar ook bij secundaire vergiftiging door een bacterie of een virus. Het kan ook gebruikt worden in geval van sepsis (bloedvergiftiging) of wanneer bijwerkingen van chemische medicijnen het lichaam zwaar belasten, zoals bij chemotherapie. Vitamine C wordt ook met succes toegepast in geval van vergiftiging door zware metalen.
  • Er is waarschijnlijk geen bekend virus dat niet bestreden kan worden door vitamine C - in schril contrast met wat bekend is in de conventionele geneeskunde. Zelfs ernstige, levensbedreigende vergiftiging door paddestoelen kan geneutraliseerd worden door vitamine C, mits direkt intraveneus toegediend. In geval van vergiftiging, die niet direkte behandeling van levensbelang vereist, kunnen hoge doses liposomal vitamine C gebruikt worden.

Wat zijn de beperkingen van vitamine C?

Indien bijvoorbeeld weefsel onherstelbaar beschadigd is door vergiftiging, kan vitamine C dit niet genezen.

Vitamine C als geneesmiddel tegen kanker?

Al geruime tijd is vitamine C in hoge doses gebruikt in alternatieve kankertherapieën. Men heeft ontdekt dat de meeste kankercellen zeer gevoelig zijn voor vitamine C en in aantal afnemen. Een reeds eerder bekende reden hiervoor is dat de structuur van vitamine C lijkt op die van glucose (suiker). Omdat kankercellen veel van suiker houden en nodig hebben voor hun ontwikkeling en verspreiding, wordt vitamine C door hen opgenomen.

Wat gebeurt er precies?

Hoge doses vitamine C worden in combinatie met ijzer in het bloed omgezet in waterstofperoxide, dat op zijn beurt zuurstof produceert. Aangezien kankercellen alleen kunnen bestaan in een anaerobe omgeving (d.w.z. zonder zuurstof), is de zuurstof die geproduceerd wordt giftig voor deze cellen, waardoor ze afsterven. Voor alle gezonde cellen is de geproduceerde zuurstof niet schadelijk.

Liposomal en intraveneuze vitamine C bij SLE Lupus

Op de pagina klantervaringen kunt u een verslag vinden, waarin een patiënt met SLE Lupus uitlegt hoe zij zichzelf met succes behandeld heeft met liposomal en intraveneuze vitamine C. Er zij op gewezen dat het waarschijnlijk een virus (EBV) is die de ziekte veroorzaakte en bezweek aan de vitamine. Dit verslag toont ook aan dat vitamine C vergiftiging kan bestrijden, ongeacht of die veroorzaakt is door medicijnen of bacteria.

Liposomal vitamine C

Tegenwoordig behaalt liposomal vitamine C een verzadiging van het bloed, die eerder alleen mogelijk leek door intraveneuze toediening. Laatstgenoemde heeft echter zijn nadelen. Bij ieder infuus is er een risico van infectie. Daarnaast is het niet voor iedereen makkelijk en mogelijk om een dergelijke behandeling te ondergaan. Bovendien moet een geschikte arts of therapeut gevonden worden die bereid is een infuus toe te dienen. In het geval dat een patiënt niet al deze moeite wil doen is liposomal vitamine C een praktisch alternatief. Het kan eenvoudig ingenomen worden op het werk of thuis en aldus de nodige verzadiging in het bloed verzorgen, die nooit bereikt zou kunnen worden door gebruikelijke doses (tabletten, capsules of vloeistoffen).

De met nanotechnologie geproduceerde liposomen die wij aanbieden, wordt heel goed geabsorbeerd door het lichaam, omdat de gebruikte vetbolletjes dezelfde structuur hebben als celwanden.

De beelden illustreren het leven van een liposoom vanaf het ontstaan tot het bereiken van zijn doel.

Klik op de foto om de beelden te zien

Dosering liposomal vitamine C

Toepassing Dosering per dag
Niet-rokers: preventief circa 1 g.
Rokers: preventief circa 2 g.
Infectieziektes afhankelijk van hoe ernstig: 3 - 6 g.
Vergiftiging afhankelijk van gevaar en hoe ernstig: 6 - 12 g. (Let op: vergiftiging door zware metalen: Jarisch-Herxheimer reactie)
Kanker

afhankelijk van hoe ernstig en stadium: 8 - 20 g.

Verdere aanbevelingen:

  • combinatie met intraveneuze toediening vitamine C
  • combinatie met een bevorderlijk dieet van rauwe groenten en groentesappen, overeenkomstig Gerson
  • het innemen van alfa-lipon zuur, mogelijk vitamine B17, magnesium, selenium en Q10 wordt aanbevolen