Ervaringen van liposomal vitaminec

Klantervaringen

Wij verzoeken u vriendelijk uw ervaringen met onze producten te delen met anderen. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier op onze website (zie Contact).

Wannaporn, 25 jaar oud, SLE (Lupus)

"In maart 2013 was de diagnose van de artsen aanvankelijk lymfeklierkanker, maar na grondig onderzoek bleek het systemische lupus erythematodes (SLE of Lupus) te zijn. Mijn conditie was levensbedreigend en ik heb 10 dagen op de intensive care van het ziekenhuis gelegen. Daarna mocht ik weer naar huis en kreeg ik prednisolon en Plaquenil voorgeschreven. Na een tijdje werd de hoeveelheid prednisolon langzaam afgebouwd.

In die tijd voelde ik me niet zo lekker. Meerdere keren moest ik met spoed naar het ziekenhuis. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat de Plaquenil niet meer werkte en kreeg ik in plaats daarvan Imunek. De ontstekingen in mijn lever en milt, die ik had sinds ik de eerste keer was opgenomen in het ziekenhuis, konden niet verklaard worden, dus daar heb ik een jaar mee rondgelopen. Daarbij kreeg ik ook nog bloedarmoede, waardoor ik zwakker werd en mij werd verteld dat dat vaak voorkwam bij SLE-patiënten. Mijn hartslag in rust fluctueerde tussen de 120 en 130 slagen per minuut en daar maakte ik me ook steeds meer zorgen over. Aangezien mijn hart, longen en nieren niet beschadigd waren, werd het vermoeden, dat prednisolon de boosdoener was, steeds sterker. Een jaar lang heb ik me met die medicijnen rot gevoeld. Toen heb ik besloten een therapie met vitamine C te beginnen. Ik kreeg drie keer per week een hoge dosis vitamine C (20 gram) toegediend via een infuus. Meteen na het eerste infuus voelde ik me al meer helder in mijn hoofd en voelde ik me al een stuk beter. Na een week (na 3 x infuus) voelde ik dat ik veel meer energie had en de constante pijn en zwellingen aan mijn gewrichten werden minder. Naast deze therapie dronk ik dagelijks rauw groentesap en nam ongeveer 6 gram liposomale vitamine C op de dagen dat ik geen infuus kreeg om het vitamine C niveau hoog te houden. Ik laat mijn bloedbeeld iedere maand controleren om veranderingen te observeren.

Vandaag kan ik zeggen dat ik me prima voel. Mijn bloedspiegels zijn weer normaal, de leverwaarden zijn in "de groene zone", alle zwellingen in mijn lymfeklieren in mijn hele lichaam zijn verdwenen, net als de pijn en de zwellingen in mijn gewrichten. Ik voel me helemaal gezond! Ik heb geen last meer van zonneschijn, maar ik ben nog wel voorzichtig. Kortom, ik kan eindelijk weer een normaal leven leiden.

Op dit moment krijg ik een keer per week vitamine C via een infuus, maar ik neem nog steeds dagelijks liposomale vitamine C. Ik ben gestopt met de prednisolon, terwijl ik nog steeds 25 mg Imurek per dag neem. Ook de Imurek wordt echter langzaam afgebouwd. Als bijlage heb ik mijn bloedwaarden opgestuurd, die de vooruitgang laten zien.

13 Februari 2015
Het is al een jaar geleden dat ik mijn verslag naar jullie opstuurde en ik wil u graag het laatste nieuws vertellen: 6 maanden geleden ben ik gestopt met Imurek en de intraveneuze vitamine C; in plaats van via een infuus neem ik nu ongeveer 5 gr. liposomale vitamine C. Plaquenil gebruik ik nu alleen 1 x per twee dagen. Mijn toestand is stabiel en ik voel me prima. "


Natalie P.

"Ik moet zeggen dat ik zeer goede resultaten zag met de vitamine C. Ik begon ermee toen ik een verkoudheid voelde opkomen. Dezelfde dag begon ik me beter te voelen en had ik meer energie. Ik heb meerdere keren, waarvan een keer toen we op bezoek waren bij Arnold in Forth Myers Beach, gemerkt dat je na een avond zuipen je snel weer beter voelt als je vitamine C en B12 neemt. Ik weet niet of jullie hiervoor reclame willen maken, maar het hielp echt! Goed om je lever te laten herstellen! :-)

Het meeste resultaat dat Jeff en ik hebben gezien is dat je meer energie hebt en een beter immuunsysteem. Ik doe 5 a 6 keer per week aan sport en Jeff is net begonnen met regelmatig sporten. Ik merk dat ik 's middags niet meer zo moe word als eerder. Deze winter waren we allebei behoorlijk fit. Terwijl bijna iedereen op het werk ziek werd, bleven wij gezond! Jeff heeft in het verleden last gehad van een te hoge bloeddruk, ik ben benieuwd of het daar ook voor werkt. Ik zal het hem eens vragen en dan laat ik het jullie weten.

Ik heb net vandaag een grote bestelling gedaan, ik besefte me dat ik beter een grote voorraad in een keer kan bestellen. We hebben iedereen verteld over jullie product."


Sirirat, 51 jaar, longkanker

" In 2012, anderhalf jaar geleden, kreeg ik van de dokter te horen dat ik longkanker heb in het vierde stadium met metastases in de darm en nieren. Een jaar geleden ben ik begonnen met hoge doses vitamine C per infuus. In het begin stopte de groei wel, maar was er geen afname van de kankercellen. Mijn conditie in het algemeen werd wel steeds beter. Ik heb meer energie dan eerder. De laatste zes maanden heb ik, naast de toediening per infuus, liposomale vitamine C genomen (6 g. per dag) en liposomale glutathion (1 g. per dag). De laatste metingen laten een kleine afname zien. Sinds die tijd is mijn gewicht ook wat toegenomen. Ik ben benieuwd wat de volgende metingen laten zien.

In het algemeen voel ik me fit en gezien het laatste doktersrapport voel ik me een stuk beter."


Gregory M., ischemische hartklachten

"Ik wil u graag bedanken voor het feit dat u hartpatiënten zoals ik weer hoop geeft. Hoewel ik uw product pas vond, nadat ik in 2011 een bypassoperatie had ondergaan, ben ik begonnen uw product te nemen vanaf de allereerste dag, dat ik weer thuis was uit het ziekenhuis. Sindsdien heb ik verbluffende resultaten behaald met mijn cholesterol:

Voor het begin van de vitamine C therapie: Totaal Cholesterol 252, LDL Cholesterol 183.

Opmerkingen van de dokter voor de therapie:" Er is geen bewijs dat voedingssupplementen uw cholesterol kunnen verlagen of kunnen helpen bij hartaandoeningen. Wat u nodig heeft is het medicijn statine (cholesterolsyntheseremmer)."

Na 7 maanden vitamine C therapie:Totaal cholesterol 163 en LDL Cholesterol 98.

Commentaar van de dokter na 7 maanden: :"Dit is opmerkelijk! Ik heb nog nooit een dergelijke vermindering in waardes gezien. Als cardiologen dit zouden weten, zouden ze dit al hun patiënten aanraden."